Hae sivustolta

Mitä etsit?

Tilaa koulutus

Opettajia Voimala-koulutuksessa.

Voimala-koulutusta ja projektinohjausta opettajille

 

STEK järjestää opettajille työpajoja, joissa perehdytään Voimala-oppimispakettiin ja projektien ohjaamiseen. Työpajat on tarkoitettu peruskoulujen opettajille ja ne täyttävät virkaehtosopimuksen mukaisen veso-koulutuksen kriteerit. Työpajoissa käytetään Voimalaa projektityöskentelyn esimerkkinä ja käydään läpi sen toiminnallisuudet. Lisäksi työpajassa saa vinkkejä ja ideoita monialaisten projektien ohjaamiseen koulussa.

Työpajan kestoa voidaan tarpeen mukaan sovitella, mutta ideaalipituudeksi on vakiintunut 3 tuntia, puolet veso-päivästä. Työpaja on kouluille ilmainen ja se soveltuu parhaiten 3. – 5. luokkien sekä yläkoulun kaikkien oppiaineiden opettajille.

Voimala-koulutus on saanut hyvää palautetta

"Selkeä opetus, sopiva iltapäivään työn jälkeen. Voimalan rakentelu oli inspiroivaa ja toi ideoita tunneille"

"Sain uusia ideoita omaan opetukseeni sekä iloa ja intoa kokeilla Voimalaa myös alakoululaisten kanssa. Koulutus toi myös ongelmanratkaisu-työskentelyyn ajattelemista."

"Koulutus oli erinomainen. Saimme kuulla hieman teoriaa ja pääsimme oikeasti itse kokeilemaan ja testaamaan materiaaleja. Erittäin hyvä vetäjä! Lisää samanlaista!"

Voimala-koulutuksen edellytykset

Pyrimme järjestämään Voimala-koulutuksia peruskouluissa eri puolella Suomea. Edellytyksenä koulutukselle on, että koulu kerää tarvittavan määrän opettajia (10 opettajaa) ja järjestää koulutukselle tilan.

Työpaja toteutetaan koulun omissa tiloissa, ja sen toteuttamiseen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa - sekä peruskoulun luokanopettajia että aineenopettajia. Osallistujat voivat olla myös useammasta koulusta.

Tilaa Voimala-koulutus opettajille

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Koulusi*
Sähköposti*
Ehdota ajankohtaa - viikko, päivämäärä tai kellonaika - sana on vapaa.
Onko jotain erityistä, mitä koulutusta järjestäessä tulisi huomioida?
Suostumukset*